Niels Martin Viuff er konservativ borgmesterkandidat

Der er brug for et alternativ til de traditionelle to borgmesterkandidater i Frederikssund Kommune. Det er udmeldingen fra Det Konservative Folkeparti i Frederikssund, som stiller med deres egen borgmesterkandidat Niels Martin Viuff.  

”Jeg er en iderig iværksætter som aldrig giver op. Det har Frederikssund Kommune brug for, så vi kommer bedst muligt igennem de seriøse udfordringer, som tilbagetrækningen fra det første store udbud af Vinge har kastet vores kommune ud i,” siger Niels Martin Viuff og fortsætter: 

”Jeg kommer med en garanti for, at Vinge fremover skal være i balance, der skal være sikker styring af økonomi i vores kommune og en udvikling af Frederikssund Kommunes naturkvaliteter. Jeg kommer med en anden vinkel på de mange udfordringer som kommunen står overfor.” 

Niels Martin Viuff har siddet i byrådet siden 2017 og ved, hvad der skal til for at få partierne til at samarbejde. 

“Jeg er stolt af at være valgt til borgmesterkandidat for Konservative Frederikssund, og for at kunne stå i spidsen for det hold af konservative, der stiller op til kommunalvalget i november 2021”, udtaler Niels Martin Viuff og fortsætter: 

“Jeg synes borgerne i Frederikssund Kommune fortjener en erfaren leder som borgmester. Det kan jeg tilbyde. Jeg synes også, at vi har brug for en ny tid, hvor alting ikke styres af to meget store partier i byrådet. Det er de små partiers æra der begynder nu, hvor alle får mere at skulle have sagt. Der skal nye øjne på, som ikke var en del af problematikken for 4 år siden.” 

Niels Martin Viuff er et kendt ansigt i Frederikssund, hvor han i en menneskealder har været erhvervsdrivende, foreningsmenneske og entreprenør.  

Niels Martin Viuff er 61 år gammel, født og opvokset i Frederikssund. Han har boet hele sit liv i Frederikssund, hvor han og hustruen Dorthe sammen har opfostret tre børn. Han har gået i skole i Frederikssund, dyrket sport i Frederikssund, og drevet virksomhed i byen siden han var 22 år.