Team C Frederikssund

Et levende demokrati består af engagerede borgere – og den direkte vej til politisk indflydelse går gennem medlemskab af et politisk parti.

Din konservative vælgerforening er garant for at møde disse væsentlige problemstillinger med udgangspunkt i en ægte konservativ ånd og ud fra grundlæggende konservative værdier/principper.

Vi holder snuden i sporet og lader os ikke anfægte af hurtige og ugennemtænkte valg og prioriteringer. Det politiske håndværk skal være i orden og vores valg skal ikke kunne give nogen tvivl om, hvad vi støtter og står sammen om som konservative i Frederikssund.

At være konservativ er at tage et personligt ansvar for mere end blot sig selv. Det er at tage ansvar for fællesskaberne. Ansvar for familien, vennerne og for dem der bor omkring os.

At tage ansvar for det frivillige fællesskab omkring vores institutioner, deltage i foreningslivet og at give en hjælpende hånd, hvis nogen har brug for det.

Vi er alle en del af noget større i et stort fællesskab i en stor kommune, med mange ”udfordringer” forskelligheder. En kommune som har brug for en styrket sammenhængskraft og en målrettet udvikling/indsats for hvad angår uddannelse, lokale virksomheder og miljøet.

Vi vil gerne både frihed og ansvar for den enkelte borger i Frederikssund. En frihed og et ansvar, hvor alle mennesker skal have mulighed for at klare sig selv, uden at skulle være afhængig af det offentlige.

Vores kommune står frem mod næste kommunevalg overfor store udfordringer, både hvad angår økonomi, kommunens infrastruktur, uddannelser og fritidsaktiviteter.

Bliv en del af holdet
Få direkte adgang til politikere, der arbejder for dig, dit hjem og Frederikssund Kommune. Bliv en del af den konservative fremgang i dag!

Så er du konservativ og borgerlig, så meld dig ind i dag.