Byrådsgruppen

Niels Martin Viuff

Mit navn er Niels Martin Viuff. Jeg er født og opvokset i Frederikssund.Jeg har boet hele mit liv i Frederikssund, hvor min hustru Dorthe og jeg sammen har opfostret tre børn. 

Jeg har været barn i Frederikssund. Jeg har gået i skole i Frederikssund, jeg har dyrket sport i Frederikssund, jeg har drevet virksomhed i Frederikssund siden jeg var 22 år. Jeg har levet hele mit liv i Frederikssund, og jeg glæder mig til at blive gammel i Frederikssund kommune. 

Mit første medlemskab i et politisk parti var i 1976, da jeg meldte mig ind i Det Konservative Folkeparti. I høj grad på grund af Poul Schlüter som for mig altid har været et politisk idol. 

Jeg er entreprenør, jeg bygger og jeg får ting til at ske. Derfor er en stemme på mig samtidig en stemme på en politiker, der har store ambitioner for Frederikssund. Det er en stemme på en politiker, som tør at tænke stort – og højt. Jeg er ikke bange for store armbevægelser, og jeg tror på, at jeg vil være med til at gøre en forskel som spidskandidat for Konservative Frederikssund.

Jeg tror nemlig på, at Frederikssund Kommune skal blive ved at udvikle sig. Og det skal vi blive bedre til, og vi skal blive bedre til at vokse, hvis vi vil være med på et marked, hvor alle kæmper for at være i forreste række. 

Send e-mail
Telefon: 21 73 11 20

Ole Søbæk

Udvalgsposter

  • Vækstudvalget, formand
  • Økonomiudvalget

Øvrige tillidsposter

  • Frederikssund Erhvervs- og Turistcenter (FETC) 
  • Valgstyrerformand
  • Vurderingsankenævnet
  • Wonderful Copenhagen

Send e-mail
Telefon: 51 15 50 01