Et fællesskab, hvor vi passer på hinanden

Frederikssund Kommune er en stor kommune med mange forskellige landskaber, byer og kvaliteter. Selvom kommunen er stor, skal fællesskabet ikke føles langt væk.

“At være konservativ er at tage et personligt ansvar for mere end blot sig selv. At tage ansvar for fællesskaberne. Ansvar for familien, vennerne og der hvor vi bor”

Familien og de nære fællesskaber

At være konservativ er at tage et personligt ansvar for mere end sig selv. At tage ansvar for fællesskabet. Derfor vil vi styrke familierne og de nære fællesskaber, hvor vi får de grundlæggende værdier, lærer at vise omsorg og at tage ansvar for os selv og andre. For der er for mange, der ikke kan selv, og derfor står udenfor fællesskabet. Socialt udsatte, syge og ensomme skal vi gøre en særlig indsats for at få med i fællesskaberne.

Styrk de frivillige fællesskaber

I kulturlivet og foreningerne mødes vi på tværs af alder og geografi, og skaber fællesskab om det, der interesserer os og giver os energi. Vi vil styrke foreningslivet og gøre det let at gøre en forskel for andre. Vi vil styrke fællesskaberne omkring vores daginstitutioner, skoler og ældrecentre, hvor vi som ung, gammel, forælder, frivillig eller pårørende, alle kan være med til at skabe en dejlig dag for de mindste, en spændende skoledag for eleverne og en tryg hverdag for vores ældre.

Vi er alle en del af noget større

Vi er alle en del af et stort fællesskab. En stor kommune med mange forskellige landskaber, byer og kvaliteter. Vi har masser at være stolt af, og selvom kommunen er stor, skal fællesskabet ikke føles langt væk. Vi skal styrke vores sammenhængskraft. Derfor skal vi styrke de mange små fællesskaber, og på mange forskellige måder udvikle de særlige kvaliteter der er ved at bo både i byen og på landet. Vi kan sagtens være forskellige og samtidig have et stærkt fællesskab. Uanset hvor du bor, skal du opleve at være en del af fællesskabet Frederikssund kommune.

Et aktivt seniorliv                                                                                                                                 

Som årene går, kan det blive sværere og sværere at klare sig selv, selvom det er det, vi alle helst gerne vil. De konservative ønsker derfor bl.a. at styrke samarbejdet med hospitalerne om særligt ældre, medicinske patienter, og sikre en god og tidlig genoptræning. At kunne selv er afgørende for mulighederne for et aktivt liv.

Tag ansvar for fællesskabet. Stem konservativt

Det Konservative Folkeparti arbejder for:

  • Flere muligheder til de danske familier. Familien repræsenterer den ubetingede kærlighed og den betingelsesløse håndsrækning.                                                                                                                      
  • En tilbagevenden til et samfund, hvor vi hjælper hinanden, før vi tyer til staten. Derfor arbejder Det Konservative Folkeparti for at give familierne mere frihed og overskud i hverdagen.