Niels Martin Viuff

Frederikssund

Mit navn er Niels Martin Viuff. Jeg er født og opvokset i Frederikssund.Jeg har boet hele mit liv i Frederikssund, hvor min hustru Dorthe og jeg sammen har opfostret tre børn. 

Jeg har været barn i Frederikssund. Jeg har gået i skole i Frederikssund, jeg har dyrket sport i Frederikssund, jeg har drevet virksomhed i Frederikssund siden jeg var 22 år. Jeg har levet hele mit liv i Frederikssund, og jeg glæder mig til at blive gammel i Frederikssund kommune. 

Mit første medlemskab i et politisk parti var i 1976, da jeg meldte mig ind i Det Konservative Folkeparti. I høj grad på grund af Poul Schlüter som for mig altid har været et politisk idol. 

Jeg er entreprenør, jeg bygger og jeg får ting til at ske. Derfor er en stemme på mig samtidig en stemme på en politiker, der har store ambitioner for Frederikssund. Det er en stemme på en politiker, som tør at tænke stort – og højt. Jeg er ikke bange for store armbevægelser, og jeg tror på, at jeg vil være med til at gøre en forskel som spidskandidat for Konservative Frederikssund.

Jeg tror nemlig på, at Frederikssund Kommune skal blive ved at udvikle sig. Og det skal vi blive bedre til, og vi skal blive bedre til at vokse, hvis vi vil være med på et marked, hvor alle kæmper for at være i forreste række. 

Niels Martin Viuff

Mine mærkesager

1 Vinge i balance
 
Vinge er kommet for at blive, og det er vores ansvar at borgernes investering i Vinge bliver forvaltet ordentligt. 
 
Derfor er det også helt afgørende for mig, at Vinge er i balance. Vi skal ikke have udgifter uden at det tilsvarer indtægterne i Vinge. Bruger vi 500 mio. kr. i Vinge uden, at have tilsvarende indtægter, så går pengene jo direkte fra andre områder i kommunen, som måske trænger endnu mere til pengene. 

2 En styrket kultur

Kulturen binder os sammen, og i Frederikssund Kommune har vi et flot og velfungerende kulturliv. Det skal vi værne om. 

Med et kultur- og musikhus på Tippen bliver der lavet en ny begyndelse i Frederikssund, hvor vi starter både på at genoplive havnen, men allervigtigst får vi bragt kulturen ind med et nyt bibliotek som vil aktivere byen på en måde, hvor havn og fjord, som er et aktiv for Frederikssund, vil skabe den sammenhæng med Frederiksund bymidte og resten af Kommunen vi har brug for.

 
3 Vildere og grønnere
 
Vi har en fantastisk natur i Frederikssund Kommune. Den smukke fjord, de dybe skove og det fantastiske lys er en del af vores identitet. 
 
Jeg vil arbejde for, at vi fra politisk side understøtter endnu mere vild natur i kommunen, og at vi vedligeholder den eksisterende natur og lader den bevæge sig ind i byerne. Vi skal have flere blomster i byerne, rundkørslerne og midterrabatterne.