Jeg er 58 år og gift på 22 år med Lone. 

I fritiden arbejder jeg som kontrollør ved større sportsbegivenheder, primært på Brøndby stadion.

Derudover næstformand i Skuldelev Energiselskab, hvor jeg bl.a. har fungeret som byggeleder ved det nyligt opførte anlæg til afbrænding af have & park affald.

Henrik Biehl

Din kandidat fra Skuldelev

Arbejder i rådgivningsfirmaet COWI som jernbane specialist, med primære opgaver som byggeleder og fagtilsyn ved større sporombygningsprojekter.

Udvalgte mærkesager

Bus
Det er vigtigt for den fortsatte udvikling af Hornsherred at der er gode busforbindelser til og fra Frederikssund. I den forgange byrådsperiode er det lykkes Konservative at bibeholde nogle ruter samt få forbedret andre på Herred. Denne udvikling skal vi holde fast I så vi ikke risikere at kommunen brækker midt over.

Sindslidende
Der skal sættes fokus på hvordan efterbehandling af sindslidende håndteres i kommunen og der skal arbejdes hårdt på at fastholde den afdeling til sindslidende som i dag er placeret på Frederikssund sygehus. Sindslidende er ofte en gruppe som bliver glemt da de ikke er så meget i medierne eller i store landsindsamlinger. Der skal derfor sættes ekstra fokus på denne gruppe med at etablere et samlingssted, hvor der kan mødes ligesindede